Branding komplet i kompanise, duke filluar nga dizenjim Logo, dizenjim ndertim Website, menaxhim i Social Media, dizenjim + printim Kartevizita & Broshure .
Sukses i garantuar online i Kompanise Tuaj
Dizenjim
Marketing
Printim
Website e dizenjuara nga ne pershtaten me madhesine e ekranit duke krijuar lehtesi navigimi ne faqe, dhe nje eksperience me te pelqyeshme per vizitoret .
Dizenjim i pershtatshem per cdo ekran
HTML5
Responsive
CSS3
Nepermjet mediave sociale eshte e mundur aritja e shume klienteve te rinj. Ju ofrojme menaxhim profesional ku perfshihen (dizenjime dhe postime) dhe rritjen direkt te ndjekesve .
Menaxhim i Mediave Sociale
Twitter
YouTube
Facebook

Faqe Interneti

Nje website nuk duhet thjeshte te bjere ne sy, roli i saj eshte ta terheqe dhe ta mbaje perdoruesin, duke i komunikuar mesazhin e brandit tuaj dhe te rise ndërgjegjësimin e perdoruesit rreth produktit ose sherbimit.

Marketing ne Internet

Marketing ne rrjete sociale dhe SEO per te targetuar audiencen e duhur ne internet, e cila shnderohet ne klient potencial.

Dizenjim Grafik dhe Printim

Dizenjime grafike si logo kartevizita etj... per te perforcuar imazhin e brandit tuaj. Printime teper cilesore me cmime konkuruese ne treg.

Professional SEO services

Arrini klient te rinj me thjesht

Ne ju ofrojme sherbime profesionale duke filluar nga dizenjimi, ndertimi i faqes, dhe marketing duke e rritur ne menyre drastike visibilitetin e faqes tuaj online, cka do te thote me shume klient.

Ne kemi ekipin e duhur per cdo projekt tuajin

Ne dime si te kursejme kohen dhe parate tuaja

Ne kemi eksperience te fituara nga projekte te shumte 

Zgjidhje Per te Gjitha Kerkesat Tuaja

Dizenjime, Faqe Interneti, Printim, Marketing

Web Design

Nje website nuk duhet thjeshte te bjere ne sy, roli i saj eshte ta terheqe dhe ta mbaje perdoruesin,

Dizenjim Grafik & Printim

Dizenjim profesional për aktivitetin tuaj personal ose të kompanisë

Mirembajtje Faqe Interneti

Besojani ekipit tone faqen tuaj te internetit dhe fokusohuni ne aspektet e tjera te bisnesit tuaj.