Branding Kompanie

Branding Kompanie

Branding Kompanie komplet duke filluar nga dizenjim Logo, Kartevizite, Broshura, Faqe Interneti, Email Template, faqe Fan Page Facebook etj...

Ju japim nje zgjidhje komplete per kompanine tuaj. Branding nuk eshte thjesht nje logo dhe nje dizenjim i bukur. Ajo perfaqeson ate cka kompania do tu transmentoje klienteve te saj, dhe eshte nepermjet branding qe cdo kompani krijon indentitetin e saj ne treg. 

Paketat Branding

Biznes i Vogel

Te gjitha qe ju nevojitet per branding e kompanise me nje cmim te arsyeshem per bisneset e vegjel.

Dizenjim + Ndertim Faqe Interneti

Ndertim i faqes se internetin Responsive(ne html5 css3) e cila pershatet ne cdo madhesi ekrani duke i lejuar perdoruesve lehtesi ne navigim. Dizenjimi i faqes unik dhe i pershtatshem me brandin total te kompanise.
Pa (CMS) sistem per menaxhimin e faqes  se internetit (cka do te thote per te kryer ndryshime ne faqe duhen te keni njohuri mbi programimin). Per shtimin e ketij opsioni 70 € plus mbi vleren e paketes.

Dizenjim Logo

Dizenjim profesinal i logos per kompanine tuaj. Logo e cila do ti pershtatet profilit te kompanise dhe te lere impakt per tu mbajtur mend tek klientet.

Dizenjim + Printim Kartevizita

Dizenjim kartevizite duke ndjekur linjat e dizenjimit total te brandit te  kompanise.
Printim i 200 kartevizitave nga nje ane.

Dizenjim + Printim Broshura

Dizenjim broshure duke ndjekur linjat e dizenjimit total te brandit te  kompanise. Broshura per tu shperdare klienteve tuaj per ti njohur me mire me kompanine.
Printim i 200 broshurave nga nje ane.

Dizenjim Fan Page ne Facebook

Dizenjim i Fan Page ne Facebook per te lene nje impakt profesional tek te gjithe ndjekesit tuaj.
Mediat sociale jane teper te frekuentuara ditet e sotshme dhe perdorimi i duhur i tyre ju lejon fitim e shume kliente te rinj/

Domain .com ose .al

Ne kete pakete perfshihet domain falas (emri i faqes) psh:
kompania-ime.com
kompania-ime.al

Hosting

Ne kete pakete perfshihet hosting (hapesire online e faqes suaj) per 1 vit.

Mirembajtje Faqe Interneti

Ne kete pakete perfshihet mirembajta e faqes tuaj per 30 dite.

Kompani

Te gjitha qe ju nevojitet per branding e kompanise me nje cmim te arsyeshem per bisneset e vegjel.

Dizenjim + Ndertim Faqe Interneti

Ndertim i faqes se internetin Responsive e cila pershatet ne cdo madhesi ekrani duke i lejuar perdoruesve lehtesi ne navigim. Dizenjimi i faqes unik dhe i pershtatshem me brandin total te kompanise.
Faqja e ndertuar mbi nje sistem menaxhimi e cila e ben te thjeshte per tu perodrur nga kushdo per shtimin dhe perditesimin e faqes me foto ose inforacione te reja.

Dizenjim Logo

Dizenjim profesinal i logos per kompanine tuaj. Logo e cila do ti pershtatet profilit te kompanise dhe te lere impakt per tu mbajtur mend tek klientet.

Dizenjim + Printim Kartevizita

Dizenjim kartevizite duke ndjekur linjat e dizenjimit total te brandit te  kompanise.
Printim i 200 kartevizitave nga nje ane.

Dizenjim + Printim Broshura

Dizenjim broshure duke ndjekur linjat e dizenjimit total te brandit te  kompanise. Broshura per tu shperdare klienteve tuaj per ti njohur me mire me kompanine.
Printim i 200 broshurave nga nje ane.

Dizenjim Fan Page ne Facebook

Dizenjim i Fan Page ne Facebook per te lene nje impakt profesional tek te gjithe ndjekesit tuaj.
Mediat sociale jane teper te frekuentuara ditet e sotshme dhe perdorimi i duhur i tyre ju lejon fitim e shume kliente te rinj/

Domain .com ose .al

Ne kete pakete perfshihet domain falas (emri i faqes) psh:
kompania-ime.com
kompania-ime.al

Hosting

Ne kete pakete perfshihet hosting (hapesire online e faqes suaj) per 1 vit.

Mirembajtje Faqe Interneti

Ne kete pakete perfshihet mirembajta e faqes tuaj per 90 dite. Ne mirembajtje perfshiehen perditesime te sisteme te integruara ne faqe, rregullime te mundshe te sygjeruara dhe perditesime me foto dhe informacione te reja.

Ne 2 Gjuhe

Opsion per ta ofruar faqen ne 2 gjuhe te ndryshme. Per shtimin e me shume gjuheve ne faqe 60 € plus mbi cmimin e paketes per cdo gjuhe.

Marketing ne Facebook

Mediat sociale jane teper te frekuentuara ditet e sotshme dhe perdorimi i duhur i tyre ju lejon fitim e shume kliente te rinj.
Ne ke pakete perfshihet marketing dhe menaxhim i faqes Fan Page se kompanise suaj deri ne aritjen e 1000+ ndjekesve.

Nese jeni te interesuar ne njeren prej paketave por deshironi shtimin ose heqjen e disa opsioneve na kontaktoni per tju informuar mbi cmimin.