Web Design Services

Dizenjim WebSite

Nje website nuk duhet thjeshte te bjere ne sy, roli i saj eshte ta terheqe dhe ta mbaje perdoruesin, duke i komunikuar mesazhin e brandit tuaj dhe te rise ndërgjegjësimin e perdoruesit rreth produktit ose sherbimit.

Ju keni vetem nje mundesi per te lene nje pershtypje te pare tek klientet tuaj

Ne nje bote digjitale pershtypja e pare ka shume rendesi dhe nje web design i ndertuar ne menyren e duhur eshte celesi i nje faqe interneti per te arritur kete qellim. Perdoruesit pelqejne te vizitojne faqet te cilat jane te ndertuara bukur dhe jane te thjeshta per tu naviguar. Ne mund tju ndihmojme per te lene nje pershtypje te mire tek klientet tuaj nepermjet faqes suaj te iternetit.

Branding dhe dizenjim logo

Dizenjim Grafik

Dizenjim responsive

Studio jone ka per qellim te rise visibilitetin tuaj ne nje bote dixhitale, duke perdorur zgjuarsi ne dizenjim per te krijuar nje personalitet brandi i cili d te kete nje efekt te gjate ne te gjithe vizitoret tuaj. Ne ju ofrojme paketa te ndryshme dizenjimi, komplet te personalizuara per tju pershtatur brandid tuaj dhe te percjellin mesazh tek vizitoret tuaj. Ju ofrojme rishikime dhe bashkepunime deri ne perfundim te dizenjimit.

Ne besojme se nje bashkepunim i afert eshte themeli per nje rezultat te mrekullueshem. Ne bashkepunojme ne cdo hap te procesit duke filluar me mbledhjen e informacionit sipas nevojave dhe kerkesave tuaja, analizimin e mundesive qe ju mund ti ofroni klienteve mbi konkurrentet tuaj, dhe testimin e produktit final.

25

E-commerce orientated solutions

12

Websites for TOP 500 companies

17

Complex intranets for corparations

97

Popular facebook applications 

74

E-mail marketing strategies

36

Experiences Web Development Ninjas 

Cdo projekt eshte unik ne qellimin e tij, si dhe ka audiencen e tij unike. Cdo projekt fillon nga ne duke shqyrtuar fillimisht audiencen te cilen duhet te arijme.

Na tregoni per projektin tuaj

Le te bashkepunojme per rritur biznesin tuaj online

Per te qene te paret ne biznesin tuaj online. Merrni pervojen me te mire bazuar në dizajn te zgjuar dhe teknologji inovative. Gati për të filluar?


Ju lutem na shkruani tek fusha "Detaje" kohen me te mire kur mund tju kontaktojme