Zgjidhje e-Commerce

Shisni produktet tuaja ne tregun me te madhe boteror.

E-Commerce është nje nga tendencat kryesore e viteve të fundit. Shumë njerëz kanë ndërtuar dyqanet e tyre në internet dhe ata shesin mallrat e tyre në rrjetin ndërkombëtar në të gjithë botën. Ju mund të zgjidhni atë cfare do të shisni dhe faqen tuaj te internetit jua realizojmë ne. Ne ju ofrojmë sigurinë që i duhet dyqanit juaj, dizajn kreativ  dhe funksionalitetin për të siguruar shitje. Ekipi ynë mund t’ju ndihmojë që të ndërtoni  zgjidhje të përsosur e-commerce për biznesin tuaj. Nga konsultimi, zhvillimin, zbatimin dhe shërbimet e optimizuara të programeve të trajnimit ne do të ju ndihmojmë për të maksimizuar fuqinë e e-commerce.

Sherbimet
Ekipi ynë mund të punojnë për të siguruar ju me praktikat më të mira për planifikimin e dyqanit tuaj të ardhshëm  në internet dhe pastaj ta zhvilloj dhe zbatoj atë. Përveç kësaj, ne përdorim  njohuritë  e avancuara praktike për të ndërtuar funksionalitete të sofistikuara dhe aplikime për sistemin tuaj të menaxhimit të faqes web.

Shërbime optimizimi
Sic evolon tregu , kështu duhet të evoloj dhe  faqja juaj e internetit. Me zgjidhjet tona, ju vazhdimisht mund të zhvilloni  faqen tuaj të bazuar në reagimet e konsumatorëve, trendet e reja, teknologjitë dhe funksionalitetet e ndryshme. Shërbimi ynë i përditësimit  është një mënyrë e shkëlqyer për të mbajtur dyqan tuaj web up-to-date dhe në formë të përsosur, duke i mbajtur shpenzimet tuaja në minimum.

Trajnimi
Nëse ju jeni përgjegjës për menaxhimin e dyqanit tuaj web ose doni të krijoni një faqe interneti të veçantë e-commerce, ne ofrojmë një kurs intesiv për ju. Menaxherët e Web dyqan mund të mësojnë se si të përdorin karakteristika e-commerce, të zgjedhin operacionet dhe të kryejnë marketingu efikas. Mund të mësojnë se si të përdorin platformën për të realizuar një vizion të veçantë për dyqanin. Kurse e-commerce, gjithashtu mund të jenë të përshtatura në mënyrë specifike për konsumatorët individual. Na kontaktoni për të caktuar trajnime me porosi.