Dizenjim Grafik & Printim

Dizenjime grafike profesionalë për aktivitetin tuaj personal ose të kompanisë

Dizenjim Banneri

Dizenjim banneri profesional, per ta bere faqe tuaj me atrektive dhe ta percjelle me qarte mesazhin

Printime Kartevizita

Kartevizita te dizenjuara ne menure qe te japin informacion te plote. Primtime cilesore.

Printime Flyer

Flyer te dizenjuara ne menure qe te japin informacion te plote. Primtime cilesore.

Cmimet:

 • Banner Kryesor: 20€
 • Banner i Vogel: 10€
 • Facebook Cover: 15€
 • Twitter Cover: 15€

Cmimet:

 • Kartevizita 100cop nga 1 ane : 10€
 • Kartevizita 100cop nga 2 ane : 15€
 • Kartevizita 500cop nga 1 ane : 47€
 • Kartevizita 500cop nga 2 ane : 73€
 • per sasi me te medha na kontaktoni per nje cmim

Cmimet:

 • Kartevizita 100cop nga 1 ane : 21€
 • Kartevizita 100cop nga 2 ane : 43€
 • Kartevizita 500cop nga 1 ane : 105€
 • Kartevizita 500cop nga 2 ane : 199€
 • per sasi me te medha na kontaktoni per nje cmim