Web Development Services

Sherbime Web Development

Ne kemi eksperianca ne te gjitha tipet e web development per te ndihmuar klientet tane te arrijne potencialin e tyre te plote. Shfaqeni biznesin tuaj online, per te aritur me shume klient dhe shitje te reja.

Ne kemi një qasje komplekse për zhvillimin e website që përfshin gjithë spektrin, duke filluar nga kodimi në web design dhe përmbajtjen e faqes. Ne krenohemi me profesionistë me përvojë që punojnë së bashku për të zhvilluar faqen tuaj në një mënyrë jo vetëm për të qene e rangut të lartë në rezultatet e motoreve te kerkimit, por sinqerisht japin dhe përvojën më të mirë të mundshme për përdoruesit tuaj  dhe ne kemi një ekip të kualifikuar që është më e mira në ndertimin e shpejtë dhe të fuqishem te website.

Për tju pershtatur kërkesave e ndryshme të secilit prej klientëve tanë ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë edhe e-commerce (shitje online), faqet e internetit të plotë, platforma, portale, extranets, intranets, aplikacione mobile, aplikikacione Facebook, ose thjesht një vend që lejon për të vepruar si portofol në internet për të treguar shërbimet tuaja. Ne mund t'ju ndihmojnë me çfarëdo lloji të zhvillimit të keni nevojë.

E-commerce

Kompania jonë ofron zgjidhje të suksesshme për zhvillimin e ecommerce dhe aplikacione per bizneset per shitje online.

CMS, WordPress, Drupal

Ne zhvillojme Content Management System (CMS), i cili ju mundëson të menaxhoni përmbajtjen e faqes në mënyrë efektive.

Intranets/Extranets

Ekipi ynë zhvillon zgjidhje për Intranets dhe zhvillimin Extranet, integrimin e SharePoint dhe menaxhimin e njohurive.

Aplikacione Facebook

Ne jemi një kompani udhëheqëse ne zhvillimin e aplikacioneve Web, Mobile & Facebook App.

Email Marketing

Ne krijojme fushata dhe software per email marketing, për të krijuar, dërguar dhe për të shfaqur rezultatet e fushates.

PHP and JS development

Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të aplikacioneve në: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery dhe teknologji të tjera moderne.

25

E-commerce orientated solutions

12

Websites for TOP 500 companies

17

Complex intranets for corparations

97

Popular facebook applications 

74

E-mail marketing strategies

36

Experiences Web Development Ninjas 

Effective Web Development Solutions

Cross-platform and responsive web development

We provide a rigorous testing for all major device types as well as browsers and operating systems before we launch your new website and sign-off the project. The testing is performed as a user and as an administrator, it is done to make your site modern and responsive.

Secured testing environment for your web project

At our agency we use complex, content gathering tools that allow you visualizing content in terms of the site architecture and make changes within your team before it goes live. Also, you have access to a secured staging or testing environment of your site which is hosted on our servers during the process of your site’s building.

Effective Web Development Solutions

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Harness the full power of open-source frameworks, contact us and get a bespoke content-manageable website that suits exactly your needs and requirements.


Ju lutem na shkruani tek fusha "Detaje" kohen me te mire kur mund tju kontaktojme