Lajmeshqip.al Website

Na lejoni tju ndihmojme dhe ju te zgjeroni biznesin tuaj nepermjet internetit

 

LajmeShqip.al eshte nje portal informativ i ndertuar mbi nje algoritem i cili mbledh te rejat kryesore nga mediat online shqiptare dhe i pasqyron ne nje vend te vetem duke i dhene gjithashtu kredit autorit te lajmit. Dizajni i faqes eshte fluid dhe  pershtatet per cdo lloj pajisje: PC, Laptop, Tablet, Smartphone.