Apliko Tani Website

Na lejoni tju ndihmojme dhe ju te zgjeroni biznesin tuaj nepermjet internetit

 

Aplikotani.com eshte nje website per aplikime pune online si dhe per postime per vende te lira pune. Aplikotani.com ka nje aplikacion te inkorporuar per te krijuar CV-ne e aplikuesit nderkohe qe aplikuesi i pergjigjet disa pyetjeve dhe kjo CV u dergohet kompanise se punesimit. AplikoTani ka nje dizajn fluid i cili pershtatet per cdo lloj pajisje: PC, Laptop, Tablet, Smartphone...