Social Media Marketing Services

Marketing ne Mediat Sociale

Nje strategji efektive mund te ndihmoje ne rritjen e nje audience e cila pergjigjet, ne ju ndihmojme te mirembani nje presence ne rrjetet sociale, duke angazhuar ndjekesit e kompanise suaj.

Ne ofrojme sherbim te plote me SEO dhe ju ndihmojme te krijoni objektivat e biznesit tuaj dhe indentifikojme audiencen e duhur, krijojme artikuj me te cilet angazhohen dhe shperndahen nga ndjekesit dhe se fundi krijojme nje lidhje te marketingut ne mediat sociale dhe te gjithe aspektet e tjera ne presences online te brandit tuaj.

We will tailor Social Media Marketing strategy specifically for your brand and your audience. You’ll get fully supported and managed social programs, content planning and generation, as well as blogger outreach and video distribution among other services that are aimed to attract new customers and increase your profitability.

Our Social Media Services gives you the possibility to connect and share information leading to an increase of the brand, products or services awareness. The results of Social Media Advertising are reflected in the number of retweets, shares, comments, likes and views. Social Media Marketing encourage user-generated content in most popular being Facebook, Google+, Twitter, Pinterest and LinkedIn.

Monitorim te Brandit

Permiresoni reputacionin e biznesit tuaj duke perdorur mjetet e sigurara nga mediat sociale. Zbuloni dhe rregjistroni cdo koment mbi brandid tuaj per te zbulur se cfare jane duke thene klientet tuaj dhe klientet potencial ne lidhje me kompanine tuaj.

Gare ne Mediat Sociale

Garat ne Facebook, Twitter ose Instagram mund te rrisin ndjeshem trafikun e vizitoreve potencial ne nje periudhe te shkurter kohore. Ne mund te percaktojme cilat tipe garash dhe cilat rrjete sociale jane me te pershtatshme per brandin tuaj.

Menaxhim i Mediave Sociale

Specialistet tane te mediave sociale nepermjet Facebook, Twitter dhe LinkedIn do te komunikojne me klientet tuaj present dhe potencial, te rrisin trafikun e vizitave ne faqen tuaj te internetit dhe te arrijne rezultate te larta ne influencimin dhe ndertimin e marredhenieve me audiencen e targetuar.

Instalim dhe Dizenjim Unik

Profilet e mediave sociale te krijuara dhe ndertuara me imazhe mbreslenese, grafika fantastike dhe nje diznjim te faqes i cili te terheq do te terheqe patjeter vemendjen e te interesuarve duke lene menjane kompanite konkurruese.

Tell us about your project and transformations will start today

Our team of professionals is going to make sure that your business is socializing with the right people and in the right way, let your social media marketing campaign be handled by professionals. Reduce sales cycle time from days to minutes.


Ju lutem na shkruani tek fusha "Detaje" kohen me te mire kur mund tju kontaktojme