Lajme Shqip Android App

Na lejoni tju ndihmojme dhe ju te zgjeroni biznesin tuaj nepermjet internetit

 

Lajme Shqip eshte nje aplikacion mobile per pajisje Android i ndertuar me nje algoritem i cili mbledh te rejat kryesore nga mediat online shqiptare dhe i pasqyron ne nje vend te vetem, duke ju dhene mundesi te informoheni direkt nga celulari juaj.