Caffè Torelli Website

Na lejoni tju ndihmojme dhe ju te zgjeroni biznesin tuaj nepermjet internetit

 

Caffetorelli.al eshte nje faqe e krijuar per nje kompani e cila operon ne prodhimin e kafes per tregun shqiptar. Faqja eshte e ndertuar ne 3 gjuhe te ndryshme: Anglisht, Italisht & Shqip. Ka nje dizajn fluid i cili pershtatet per cdo lloj pajisje: PC, Laptop, Tablet, Smartphone...