Rayjon’s Website

Na lejoni tju ndihmojme dhe ju te zgjeroni biznesin tuaj nepermjet internetit

 

Rayjons.al eshte nje website i ndertuar per kompanine Arkensicosmetics Sh.p.k, nje fabrike moderne prodhimi produktesh kozmetike te nje Brendi te ri prestigjoz ne Shqiperi. Websiti eshte ndertuar mbi teknologjine php, HTML5, CSS3 dhe JQuery, i ndertuar ne detaj sipas kerkesave te klientit me nje dizajn fluid (responsive) te pershtatshem per cdo lloj madhesie ekrani.