Mirembajtje Faqesh Interneti

Besojani ekipit tone faqen tuaj te internetit dhe fokusohuni ne aspektet e tjera te bisnesit tuaj.

Sot ne kemi evoluar, nga faqe interneti të thjeshta statike në kthesën e madhe të shekullit , faqe interneti dinamike me sistem qëndror menaxhimi. Faqet e vjetra të internetit, do të mund të “parkohen” online njësoj sic mund të ruani një libër të vjetër në biblotekën tuaj. Faqet tona të internetit kërkojnë mirëmbajtje të rregullt për të parandaluar humbjen e të dhënave dhe sigurinë e faqes tuaj. Ashtu siç funksionon përkujdesja dhe mirëmbajtja për makinën tuaj në të njëjtën mënyrë duhet përkujdesja ndaj faqes tuaj të internetit .

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
 • Për të shmangur rreziqet e internetit dhe për të zvogëluar risqet e sigurisë.
 • Për të siguruar që faqja juaj punon siç duhet në shfletues të ndryshme si Internet Explorer, Firefox, Safari dhe Chrome.
 • Për shkak se motorrët e kërkimit vlerësojnë më shumë materialet e reja.
 • Për shkak se lidhjet dhe faqet e dëmtuara ndikojne në renditjen tuaj në motorrat e  kërkimit.

Ne kemi zgjidhjen për mirëmbajtjen e faqes tuaj. Mund ta realizojmë azhornimin sa herë ju duhet ose mund ta përditësojmë sipas frekuencave të ndryshme. Nëse faqja juaj kërkon një përditësim të rastit apo ndryshime të vazhdueshme javore, ne kemi një zgjidhje për të mbajtur faqen tuaj up-to-date dhe të saktë me përmbajtje të freskëta. Paketat tona të mirëmbajtjes Website janë të dizajnuara për të mbajtur faqen tuaj të shëndetshëm dhe të sigurt, gjithashtu për të frymëzuar rritjen e biznesit tuaj. Na lejoni t’ju asistojmë për të rinovuar softwaret tuaj, të bëjmë ndryshime në përmbajtjen e faqes, të menaxhojmë dyqanin tuaj online, me pak fjalë na lejoni t’ju asistojmë në atë që dime të bëjmë më mirë.

Çfarë përfshin mirëmbajtja e internetit?

 • Kopje e plotë e përditshme backup e faqes suaj të internetit.
 • Update të WordPress sa herë bëhen të disponueshëm.
 • Përditësime mujore të plugineve
 • Ndryshimet e produktit apo shtesa
 • Foto, grafikë dhe lista të përditësuara
 • Ri-shkrim tekstet ose redaktime
 • Facelifts Site dhe makeovers për faqen tuaj
 • Trajnim
 • Faturimi mujor i detajuar
 • Komunikimi me telefon, e-mail, apo video chat 5 ditë në javë

Cilat janë avantazhet ?

 • Avantazhe ekonomike. Kushton shumë herë më pak sesa të punësoni një IT që e bën këtë punë
 • Faqja juaj e internetit editohet nga profesionist te fushës.
 • Motorrat e kërkimit avantazhojnë faqet me material të freskët.

Pay-as-you-go
Nëse ju mendoni se ju nuk do të bëni shumë ndryshime në faqen tuaj rregullisht, ne mund të ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes sipas kërkesës.

Pagese Mujore
Për ato biznese që kërkojnë shërbime të mirëmbajtjes të rregullt dhe të vazhdueshme website, paketat tona ofrojnë cdo gjë që ju kërkoni. Ju mund të prenotoni një muaj shërbim të parapaguar dhe mund ta shtoni këtë shërbim vetëm kur t’ju duhet përsëri.